Search
Wednesday 29 May 2024
  • :
  • :

Nova igrica u Srbiji: Osnovci na žurkama imaju seks i to rade pred svima

Nova igrica u Srbiji: Osnovci na žurkama imaju seks i to rade pred svima

Srbiju je stigla još jedna opasna perverzna seksualna igrica koju osnovci i srednjoškolci igraju na žurkama, “šarene narukvice”!

– Igra se tako što djevojka stavi na ruku narukvicu određene boje. Potom ruku sakrije iza leđa. Dječak pogađa boju i ako pogodi, od djevojčice dobija “nagradu” koju ta boja predstavlja. I to rade pred svima na žurki. Recimo, žuta ili zlatna predstavlja zagrljaj, dok zelena označava seks. Mogu i drugačije boje da se odrede – otkriva izvor za jedan beogradski medij, a prenosi Telegraf.

I ranije su raznorazne bizarnosti bile aktuelne među djecom, a “šarene narukvice” predstavljaju najnoviju nevolju i opasnost.

Posljedice preranog stupanja u seksualne odnose mogu biti maloljetničke trudnoće, kojih je sve više u Srbiji, ali i neka vrsta emotivne otupljenosti.

– U svojoj praksi više puta sam čula da tinejdžeri igraju ovakve i slične igrice na žurkama, međutim, ne znam da li je u pitanju urbana legenda ili se to zaista dešava. Međutim, ono što je sigurno jeste da današnja omladina stupa u intimne odnose jako rano, i to čine bez emocija, a svaki seksualni doživljaj bez emocija je neka vrsta nasilja nad djecom – kaže Jasna Janković, profesorica i predsjednica Unije sindikata prosvjetnih radnika.

Dodaje da ovakve igrice čine da se iz društva izopštavaju djeca koja ne žele da učestvuju.

Masne fote

Igrači sjednu u krug oko flaše, a jedna osoba je zavrti i kaže: “Neka ova fota… “. Vrhunac zadataka je poljubac ili skidanje majice.

Kamene face

Za stolom sede goli dječaci. Ispod stola djevojke ih oralno zadovoljavaju, pa ko ne izdrži da zadrži “kamenu facu”, ispada iz igre.

Lepeze

Djevojke se skinu gole i stanu u krug. Prilaze im muškarci i otpozadi penetritaju u njih.

Punjena kokoška

Pet mladića sjedi dok djevojka treba oralno da ih zadovolji. Ukoliko ne uspijeva, biva kažnjena tako što svaki od njih penetrira u nju do orgazma.

Autor: (Avaz.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.