Search
Wednesday 7 December 2022
  • :
  • :

Nataša Gluhović: Uskoro spot za “Milion evrića”

Nataša Gluhović koja je nedavno snimila singl “Milion evrića” u saradnji sa poznatim hitmejkerom Hasanom Dudićem, koji je napisao tekst i muziku, a aranžerski potpisao Zoran Petrović Pagi, uskoro bi trebalo da stane pred kamere, ovoga puta zbog snimanja spota za pomenutu pjesmu.

-Neša Je i Goran Šljivić su u opticaju, ali ćemo odlučiti u narednih nekoliko dana sa kim tačno ulazimo u ekranizaciju ovog singla. Što se tiče zvaničnog izdanja, takođe smo u razmišljaju i pregovorima sa RTS-om i Grandom. Singlom sam više nego zadovoljna, a cijelu zimu sam provela promovišući pjesmu, putujući i gostujući na brojim televizijama i novogodišnjim programima. Reakcije su odlične i pjesma je sve slušanija. Mislim da uveliko miriše na budući hit koji će biti zastupljen kod svih generacija, a spot će svakako doprinijeti tome više sam nego uvjerena – priča nam Nataša, otkrivajući nam da i Hasan Dudić radi nešto sasvim novo, tačnije dvije pjesme koje mu je napisao Rasim Ljajić.

-Hasan snima dvije nove pjesme, a uskoro objavljuje i dupli CD za RTS. Svjetlost dana cijela muzička priča trebalo bi da ugleda polovinom aprila kada će se isto naći i na tržištu. Uglavnom, mnogo planova i noviteta i kod mene i Hasana – otkriva Nataša Gluhović u razgovoru za naš magazin.

 

extra

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.