Search
Monday 24 January 2022
  • :
  • :

Nataša Gluhović menadžerski posao polako mijenja ulogom pjevačice

Estradna menadžerka Nataša Gluhović, uz podršku Hasana Dudića, uveliko je zakoračila u svijet estrade, ovoga puta u ulozi pjevačice za koju je poznati pjevač i kompozitor pripremio maksi singl, tačnije pjesme “Milion evrića” i “Da l’ namjerno il’ slučajno”.

-Kao menadžer sarađivala sam sa estradnjacima kao što su Acko Nezirović, Ljupče Nedić, Modelsice, Zlata Petrović, Vera Matović, Mina Kostić i mnogim drugim. Dudića sam, recimo, prije nekoliko godina “vratila” na estradu jer je bio u fazi potpunog povlaćenja sa scene. Bolešljivost, tragedija sa Šabanom Šaulićem i mnogo toga drugog uticalo je na njega. Do sada sam radila sa mnogima, a nastupe sam organizovala u mnogim državama poput Turske, Bugarske, Austrije…

-Sa Hasanom sam se upoznala davno, još dok sam bila djevojčica maltene, jer moj otac Era je bio taksista i redovno je vozio pokojnog Tomu Zdravkovića, ali i samog Hasana. Na njegov nagovor uplovila sam u estradne vode, ali ovoga puta kao pjevačica. Predivan je, moj veliki vjetar u leđa, uvijek uz mene. Hasan mi svakako pomaže oko svega toga, ali, vidjećemo, publika će reći posljednju – kroz smijeh završava Nataša Gluhović.

Hasan Dudić i Nataša Gluhović

Exstra Stars/
(macanovici.net)

s
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.