Search
Monday 30 January 2023
  • :
  • :

MZ Gornja Koprivna: Apel za školu u Ponjevićima

Jjj

Na našu redakciju stigla nam je poruka za apel. Javio nam se čitatelj iz Švicarske koji nesebično pomaže školi u doniranju sportske opreme, školskog pribora i dr.

Tekst vam prenosimo u cjelosti:

”Sjeti se svojih prvih školskih dana, svojih školskih jarana, sjeti se kako su ti dani najsretniji u školi bili.  Bilo je učenja prvih slova, brojeva, bilo je i raznih igara, kao što je bio nogomet na školskom igralištu…
Naš susjed Sanel Keranović iz Ponjevića, koji živi u dalekoj stranoj zemlji, odnosno u Švicarskoj. Prisjetio se svojih školskih dana kada je išao u područnu školu “Ponjevići”, a ovom je prigodom započeo zaista humanu akciju za našu djecu koja idu u područnu školu Ponjevići. Naime, Sanel je akciju pokrenuo uz pomoć dobrih Bosanaca i Hercegovaca koji žive u Švicarskoj, a njegovom humanitarnom akcijom odazvalo se više naših susjeda. Kao što Sanel kaže – sve je započelo spontano, jer sam sanjao svoje školske dane dok nije bilo lopte, igranje bocom ili čepom dalo mi je snage da oživim školu u kojoj sam naučio prva slova.  
Ako još netko želi sudjelovati u ovoj donaciji za djecu koja idu u područnu školu “Ponjevići” bujrum. Možete kupiti loptu, reket, školski pribor, olovke, bilježnice ili bilo što drugo kako biste obradovali naše najmlađe – naše mlade učenike. Jedna kuglica sa stotinu osmijeha na djetetovom licu, naša malena i puno će im značiti. 
Podržimo našu područnu školu “Ponjevići” u kojoj smo naučili prvu abecedu. “

Ako želite pomoći možete kontaktirati: efendija Almir Kudur-Ponjevići, Mirela Murić-Gornja Koprivna, Sanel Keranović-Švicarska.

 

Izvor:  Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.