Search
Sunday 16 June 2019
  • :
  • :

MUNIR ĆORALIĆ POBJEDNIK BIJELJINSKE FOLK PARADE “U SUSRET PROLJEĆU”

U bijeljinskom etno-restoranu “Lovac” ponovo veselo i raspjevano, a povod je bila kulturno-muzička manifestacija Folk parada “U susret proljeću”, tačnije novo muzičko druženje i takmičenje koje je još jednom nagrađeno vrijednim nagradama.

Ljubitelji folk muzike još jednom su mogli uživati u novim pjesmama estradnjaka koji su se i ovoga puta tim povodom našli u Bijeljini iz različitih krajeva regije i Evrope. Prvo mjesto osvojio je Munir Ćoralić pjesmom “Lažeš pjesmo”, na drugom mjestu našao se Mladen Dolić Dola sa pjesmom “Balkan”, dok je treće mjesto pripalo Novici Đokiću koji se predstavio pjesmom “Smiljana”. Pobjednik Folk parade, pored plakete i “Zlatne Viktorije”, osvojio je i pravo na besplatno snimanje singla koji je ovoga puta obezbijedio prijatelj muzičke manifestacije Milan Mijatović iz Varde i njegov studio “Deki”.Po ocjeni stručnog žirija, ovom prilikom, kažu, nisu imali mnogo problema pri donošenju odluke da prvo mjesto zaslužuje Munir Ćoralić za pjesmu “Lažeš pjesmo”. Sa druge strane, pobjednik Folk parade, kaže da je zadovoljan i prijatno iznenađen nagradom, odnosno osvojenim prvim mjestom.
-Drago mi je da smo se lijepo družili i da je vladala zaista divna, jako pozitivna atmosfera, a nagrada svakako prija i veliko hvala na tome – kaže za portal Munir Ćoralić.


ekstra stars

〈macanovici.net〉
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.