Search
Sunday 29 November 2020
  • :
  • :

Mitar Mirić razbio studio BN televizije

U okviru programske šeme zabavnog programa BN televizije, kako bi to rekli samo za probrane, odnosno provjerene popularne pjevače kao što je legenda folk muzike Mitar Mirić, prije par dana realizovano je snimanje još jednog šuo programa u kojem je svojih sat i po dobio popularni pjevač.

-Rijetkost je na ovakvim televizijama dobiti svoj šou program od čak sat i po, na čemu sam veoma zahvalan, bez obzira na to koliko sam ja dugo na estradi i da li to zaslužujem ili ne, da ne detaljišemo oko toga, sud publike i godina u mom slučaju je najbolje mjerilo – kaže Mitar Mirić sa kojim smo se sreli na pomenutom snimanju.

Red starih hitova, red onih nešto novijeg datuma, razgovori, potom ponovo plejbeci hitova koji su sve prisutne u studiju podizali na noge bili su dio programa zbog kojeg bi neki rekli da je Mitar “razbio” studio BN televizije, tim prije jer su uz njega svirala i pjevala dva orkestra, kamermani, organizatori i tehničari mnogobojne televizijske ekipe.

-Ima novih pjesama, ali smo akcenat dali na nešto starije hitove kao što su pobjedničke pjesme sa Ilidžanskog festivala iz sedamdesetih godina prošlog vijeka, “Posljednja stranica”, “Umreću bez tebe nevero moja”, kao i one iz osamdesetih poput “Sve su iste osim tebe”, “U svanuće ne idem do kuće” i mnoge druge koje smo snimili ovom prilikom.

Korona i novonastala situacija

Mitar Mirić kaže da je korona-virus učinio svoje i da je na polju muzike skoro sve stalo. Vrijeme mjera i ograničenja kretanja kakvih je bilo početkom godine, kaže, proveo je uglavnom sa porodicom i u društvu uskog kruga prijatelja.

-Virus je donio to što je donio. Naravno da sam “pogođen” novonastalom situacijom i ovom neizvjesnošću, ali, šta da se radi, nastupi su morali da se otkazuju. Što se tiče diskografskog dijela priče – isto je, sve sam stopirao i nemam u planu snimati bilo šta u ovo vrijeme. Nadajmo se da će sve ovo napokon proći i da ćemo se vratiti redovnim aktivnostima – kaže Mitar Mirić.

Z. K.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.