Search
Sunday 21 July 2024
  • :
  • :

Je li ovo jedan od najljepših restorana u Bosni i Hercegovini ”Turistički biser na Uni” (FOTO)

Krajišnici posljednjih godina sve više ulažu u turizam, te žele na najbolji način iskoristiti potencijal jedne od najljepših rijeka u Evropi.Ljepote Krajine, a posebno rijeke Une, uvijek i iznova oduševljavaju građane Bosne i Hercegovine, ali i mnogobrojne turiste koji posjećuju našu zemlju.

 

Ukusi domaće kuhinje, i to ne bilo gdje, već na lađi dok plovite rijekom Unom, definitivno je ono što će zadovoljiti apetite svih ljubitelja prirode i prelijepih krajolika. Prirodna idila, bajkoviti prizori i Una u najljepšem izdanju – dostupno i omogućeno na samo jednom mjestu. Turistička destinacija koja podrazumijeva jedinstvenu ponudu: restoran sa preko 200 sjedećih mjesta koji nudi autohtonu i tradicionalnu bosansku kuhinju, navode u ovom restoranu.

Dakle, hranu možete jesti ploveći Unom u lađi dok posmatrate desetak prirodnih slapova i krajolike koji će vas očarati svojom ljepotom. Zbog toga, s pravom se govori da je ovo jedan od najljepših restorana u BiH.

Jedan od takvih primjera je i restoran River Dock, koji se nalazi na ulazu u Bihać, i koji svojim ponudama oduševljava posjetioce.

 

Na lađama su već putovali turisti iz Kine, Japana, Holandije, Švedske, Hrvatske, Slovenije, Srbije, brojni arapski turisti i svi su, kažu u River Docku, ostali oduševljeni.

Ukoliko postoji lokacija na kojoj se mogu doživjeti i osjetiti čari Bihaća i Une i sve ono što je o krajiškoj krasotici ispričano i opisano, onda je zasigurno River Dock.

POGLEDAJTE NEKE FOTOGRAFIJE,,

macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.