Search
Friday 19 July 2024
  • :
  • :

Ivanka Trump očarala Saudijce, pljuštale i bračne ponude: Molim kralja, čuvara dvije svete džamije, za ruku kćerke predsjednika SAD, Evikane

Ivanka Trump stigla je u Rijad u subotu ujutru u sklopu prve zvanične posjete američkog predsednika toj zemlji, a Saudijci su izgleda toliko oduševljeni ljepotom Trumpove kćerke i savjetnice da je bilo čak i bračnih ponuda.

Ivanka je na aerodrom u Rijadu došla u društvu supruga Jerard Kushener. Kao i prva dama SAD Melanija Trump ni ona nije nosila maramu, a pred saudijske zvaničnike izašla je u dugoj haljini držeći se sa suprugom za ruku. Iako je prekrišila sve tradicije te ultrakonzervativne zemlje, Saudijci su oduševljeni Ivankom.

Na društvenim mrežama nizali su kompliment za komplimentom na račun Ivankine lepote, pa čak i jedna bračna ponuda.

U video snimku objavljenom na Twitteru muškarac odjeven u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku, no malo je pogrešio pri izgovoru njenog imena

Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: “Molim našeg kralja, čuvara dvije svete džamije, za ruku kćerke američkog predsjednika Evikane”.

– Trebalo bi da ojačamo naše veze sa Trumpom i garantujemo njegovoj ćerki brojna ulaganja da bi što češće dolazila u našu zemlju – napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi.

Drugi korisnik napisao mu je da mu je žao što se Ivanka sa svojom svijetlom puti mora da se preznojava pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu skočila je na više od 40 stepeni Celzijevih u subotu.

Autor: Avaz.ba 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.