Search
Wednesday 29 May 2024
  • :
  • :

Humanitarna akcija prikupljanja dobrovoljnog priloga za nastavak liječenja Kovačević Nijaza

asd

Pozivamo vas da se odazovete pozivu za Humanitarnu akciju pomoći našem kolegi planinaru i Planinarskom vodiču PS FBiH Nijazu Kovačeviću iz Planinarskog društva Velika Kladuša.

Naš kolega prošao je dvije operacije na mozgu, ciklus zračenja i trenutno se nalazi na kemoterapijama a u toku je procedura oko mogućeg nastavka liječenja u Republici Turskoj.

Sva dokumenatacija vezana za bolest i liječenje data je elektronski na uvid Savezu i svakog momenta je dostupna.

Kao što je poznato PS FBiH i njegovo planinarsko društvo rade na dobrovoljnoj osnovi na razvoju planinarstva i ne raspolaže sredstvima za ovakve svrhe. Stoga pozivamo Planinarska društva i sve planinare da se odazovu našem pozivu i daju svoj dobrovoljni prilog za nastavak liječenja Kovačević Nijaza i da iniciraju i pozovu druge prijatelje i organizacije da to učine.

Novčana sredstva su neophodna za nastavak daljnjeg liječenja i tretmana u Republici Turskoj a koja iznose 17.500 Eura.

Vaše priloge možete uplatiti direktno na žiroračun broj: 3385302502198421 koji je otvoren kod UniCredit Bank d.d. Mostar, na ime Kovačević Nijaz u svrhu nastavka liječenja.

Pozivamo sva Planinarska društva a posebno sa područja Bosanske krajine da u skladu sa postojećom situacijom organizuju Humanitarnu planinarsku turu s ciljem prikupljanja dobrovoljnih priloga za liječenje Nijaza Kovačevića.

Unaprijed zahvalni!

htr
Izvor: 
psbih.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.