Search
Thursday 9 July 2020
  • :
  • :

Granični prijelaz Maljevac prometno “usko grlo” – na ulaz u Hrvatsku vikendom se čeka i do pet sati, a na njemu nema ni toaleta?!

Vikendom preko graničnog prijelaza Maljevac prođe i preko pet tisuća motornih vozila, cca 14 tisuća ljudi, a da pri tome putnici znaju čekati i preko pet sati u kolonama.

– Pod hitno je potrebno proširenje kapaciteta Graničnog prijelaza Maljevac i rješavanje magistralne ceste Maljevac – Krnjak, smatraju brojni putnici koji redovito putuju iz Velike Kladuše i drugih gradova i općina iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, karlovački župan i premijer Unsko – sanskog kantona podržali su inicijativu za proširenje Graničnog prijelaza Maljevac davne 2016. godine, apsolutno ništa se od tog dana nije promijenilo po tom, za građane s obje strane granice vrlo bitnom problemu. Koliko je ovaj magistralni pravac infrastrukturno zapostavljen dovoljno govori samo primjer od prošlog vikenda, kad su putnici iz stotina vozila satima čekali na ulaz u Republiku Hrvatsku, posebno sad u situaciji kad se zbog protuepidemijskih mjera vrši i dodatna kontrola.

Kaportal.net hr
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.