Search
Thursday 18 July 2019
  • :
  • :

(FOTO/VIDEO: “NE KUPUJ ME SUZAMA”) ELMI HRUSTIĆ SE REDOVNO UDVARAJU GLUMCI, ALI I KOLEGE PJEVAČI IZ TURSKE

24900034_10156101035644873_3327252678914923554_n

Pjevačica Elma Hrustić i dalje promoviše svoju novu pjesmu “Ne kupuj me suzama” i  istovremeno se sprema za nove muzičke projekte. Ali, ono čime je Elma zainteresovala javnost jeste njen zanimljivi komšiluk u Istanbulu.

Fotografija korisnika/ce Elma Hrustic.

Iako žene širom svijeta uzdišu za turskim glumcem Burakom Ozčivitom i naša popularna pjevačica dobija puno poruka na društvenim mrežama, kako od fanova tako i pozatih ličnosti kao što su glumci i kolege pjevači. U vezi pomenutog glumca, Elma kaže da je on trenutno marketinški zanimljiv lik , te da Turska ima mnogo zanimljivih glumaca sa kojima će se Balkan tek upoznati i da će Burak brzo dobiti zamjenu – smatra pjevačica “Grandovog muzičkog jata”.

Fotografija korisnika/ce Elma Hrustic.

Na pitanje medija da li je imala iskustva sa turskim poznatim ličnostima i da li je neko pokušao da se udvara, uzimajući u obzir da su slabi na visoke plavuše, Elma kaže da je bilo svega, da je to skoro pa redovno i da u tome ne vidi ništa loše, naprotiv, svako udvaranje, u granicama pristojnosti svakako imponuje svakoj ženi. Ipak, Elma ih mora odbijati, kao što je to učinila na udvaranje, dodaje kroz smijeh, popularnom pjevaču i glumcu Kutsi .

Fotografija korisnika/ce Elma Hrustic.

Elma sa starijom koleginicom Brankom Sovrlić

Iako nas je zanimalo šta joj se nije svidjelo kod dotičnog koji važi za bolje frajere u Turskoj, pjevačica šaljivo dodaje da je to zbog visine. Smatra da je turski glumac Erkan Petekaja oličenje pravog gospodina, a naša publika ga je gledala u seriji “Paramparčad”.

Fotografija korisnika/ce Hakan Altun.

Hakan Altun

Elma samo jednoj osobi sa turske scene ne bi mogla reći NE, a to je Hakan Altun za kojim žene uzdišu širom Turske i Balkana. Ali, ko zna šta budućnost krije, tako da ništa nije izgubljeno, šaljivi je zaključak naše sagovornice, baz da to bude poput neke serije.

Fotografija korisnika/ce Elma Hrustic.

Exstra Srars

macanovici.net

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.