Search
Monday 24 June 2024
  • :
  • :

Etno Selo” Hajdučka česma – Zavirite kako izgleda,,Video

Etno selo “Hajdučka česma” udaljeno od Bihaća 10-tak kilometara, kod skretanja za NP “Una”, spremno je za posjetioce. Ovom prilikom, ljubazno osoblje vas poziva da lijep i sunčan dan iskoristite za posjetu našem domaćinstvu, druženju sa domaćim životinjama, kao i za degustaciju naše vrhunske kuhinje i tradicionalnih specijaliteta. Nakon dugotrajnih priprema, naše domaćinstvo od sutra  otvoreno je za gost

 


Desetak godina sa ljubavlju pravljen, restoran u kojem se kuhaju gotovo svi bosanski specijaliteti i jela sa roštilja po ukusnim recepturama, te se peče mlada jagnjetina sa prelijepih pašnjaka našeg kraja, samo su neke od usluga restorana Hajdučka česma.

Fotografija Hajdučka česma - Etno selo.

U našem gazdinstvu možete organizirati:

– razne proslave,
– svadbe,
– rođendane,
– poslovne sastanke,

te se lijepo opustiti poslije obilaska Nacionalnog parka “Una”, na Štrbačkom buku. Bilo da ste u prolazu ili došli maksuz željeli bi da se kod nas osjećate kao kod svoje kuće, sve u želji da vam što više ugodimo, te da ovo bude kao vaš drugi dom. Kod nas možete i prespavati, u luksuznim sobama ili bungalovima, ovisno o vašoj želji.

Fotografija Hajdučka česma - Etno selo.

Etno domaćinstvo „Hajdučka česma“ je zamišljeno kao odmorište za svakog putnika namjernika koji će bar da svrati, prošeta i napije se prave izvorske vode iz česme, koja je obnovljena nakon rušenja, a datirala je iz 1804. godine.

 

Fotografija Hajdučka česma - Etno selo.〈〈

macanovici.net

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.