Search
Wednesday 29 May 2024
  • :
  • :

EKIPA FTV TELEVIZIJE POSJETILA BUJRUM KUĆU U PONJEVIĆIMA

Cazinjanin Hasan Keranović, ljubitelj tradicije i vrijedni je čuvar običaja, zahvaljujući njegovom volonterskom radu često nam pokaziva svoje vrijedne aktivnosti. Naime, Bujrum kuću u Ponjevićima posjetila je ekipa novinara FTV Federalne televizije, gdje su prenosili uživo javljanje iz Bujrum kuće za njihov posebni Bajramski program.Opis nije dostupan.Opis nije dostupan.

Hvala mojim dragim musafirima, komšijama koji su uljepšali ovaj poseban prilog u Bujrum kući. Posebno hvala našem vrijednom Arifu Galijaševiću – govori nam za naš portal Hasan Keranović. Arif dugo godina se bavi muzikom, velemajstor je na zvucima harmonike, te posebnim glasom kada je u pitanju sevdah.Opis nije dostupan.Opis nije dostupan.

Arif je bio i učesnik u emisiji „Nikad nije kasno“ prijavio se kako bi svojim unucima pokazao čime se bavio ranije, ali i kako bi svoj talenat pokazao na velikoj sceni. Keranović je uputio posebne zahvale i pohvale za gospođu novinarku Anita Ibradžić, koja se oduševila samim ambijentom Bujrum kuće! Najljepša Bajramska priča upravo je poslana iz Bujrum kuće za njihovu medijsku kuću Federalna TV.Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Ponosan sam na sebe i svoj volonterski rad, kada je u pitanju očuvanje tradicije i običaja. I dalje ću da radim s ponosom na očuvanju tradicije i običaja – te za kraj je uputio i Bajramsku čestitku. Bajram Šerif Mubarek Olsun! U Bujrum kući u Ponjevićima je uvijek bilo i biće bujruma!Opis nije dostupan. Hvala svima na podršci!Opis nije dostupan.

macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.