Search
Wednesday 29 May 2024
  • :
  • :

DA SE NAJEŽIŠ PJESMA O OCU: Safija Seka Čaušević – ”Oče moj” NOVI HIT poslušajte! (VIDEO)

Pjesma je najbolji lijek za srce i dušu… Nakon nešto duže stanke Safija Čaušević nas evo ponovo obradovala i poklonila nam jednu predivnu interpretaciju. Naime, riječ je o njenoj novoj pjesmi “Oče moj” a Safija je otpjeva na samo sebi svojstven način, onako baš kako bi nam se snilo i uhu nam bilo milo.Opis nije dostupan.

Safija Seka Čaušević, nedavno je snimila svoju novu pjesmu i spot pod nazivom “Oče moj”, gdje je dočarala bol i tugu koju osjeća za rahmetli ocem, a kroz spot se provlače i njegove fotografije. U ovoj emotivnoj pjesmi mnogi će sigurno da puste po neku suzu dok budu slušali i gledali. Spot je snimljen na nekoliko lokacija, a mene posebno raduje što je gospođa Safija Čaušević snimila i nekoliko scena u mojoj Bujrum kući u Ponjevićima.Opis nije dostupan.

Uvijek sam tu da podržim svakog, pa sam tako i svim srcem ustupio svoju Bujrum kuću za potrebe snimanje spota za pjesmu “Oče moj” koju izvodi gospođa Safija Čaušević. Inače Safija je osoba koja je uvijek podržala i moj rad, odnosno moju borbu za očuvanje tradicije i kulturne baštine.

Opis nije dostupan.

Slobodno poslušajte ovu predivnu pjesmu! Inače Safija iza sebe ima još snimljenih nekoliko pjesama kao što su “Pjesma majci”, “Sejo moja” i “Nismo se razumjeli”, a njene ostale pjesme možete poslušati i na njenom YouTube kanalu pod nazivom SAFIJA SEKA. A našoj Safiji Čaušević želim još mnogo uspjeha u budućim njenim projektima i nadam se još boljim i novim hitovima.

 

 

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Muzika: Sveto Tulić Tekst: Nijaza Niki Juklo Aranžman: Enes Velić Kriger Gitare: Dragan Todorović – Buca Bas gitara: Misa Tricković Harmonike: Aleksandar Kovačević Klavijature: Enes Velić Back Vokali: Mensura Bajraktarević Mix i Mastering: Studio EV Kriger Video Production: ART STUDIO 1st AD: Muhamed Ćordić Editing & Post Production: Sado & ART STUDIO

 

 

 

 

izvor,,,macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.