Search
Monday 24 January 2022
  • :
  • :

Cazin planira izgradnju gradskog bazena sa popratnim sadržajima,

Grad Cazin postaje prava poslovna zona, trenutno je aktivno oko 10 gradilišta. Stalno se nešto novo radi, gradi, planira. Iako se u većem broju radi o zgradama namijenjenim za stanovanje, ima tu i nekih drugih projekata čiju realizaciju s nestrpljenjem očekujemo.

O projektu izgradnje gradske tržnice u gornjem dijelu grada, tzv. staroj čaršiji, već smo pisali. Sviju nas je obradovala informacija da je izgradnja već u toku, jer je ovo idealna prilika da lokalni proizvođači predstave i prodaju svoje prvoklasne, zdrave, domaće proizvodnje, a mi ostali ćemo znati gdje takve proizvode pronaći.

Znate šta? Imamo još jednu novost – ne samo da ćemo u budućnosti imati gradsku tržnicu, planira se i izgradnja gradskog bazena sa odgovarajućim popratnim sadržajima! Da, dobro ste pročitali. Riječ je o još jednom projektu jako bitnom za razvoj turizma u Cazinu, i sigurno će biti atrakcija kako za lokalno stanovništvo tako i za posjetitelje iz drugih gradova.

gradski bazen
Foto: Visit.Cazin

Više informacija trenutno ne posjedujemo, ali imamo fotografije koje su za sada dovoljne.

Iste su ekskluzivno objavljene na Facebook stranici,, visit,cazin koju preporučujemo da zapratite i među prvima saznate najzanimljivije aktuelnosti sa područja grad

Izvor
,Mojcazin,baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.