Search
Wednesday 29 May 2024
  • :
  • :

Bijeljina: Došao na bijelom konju i zaprosio djevojku

Bijeljina: Došao na bijelom konju i zaprosio djevojku

Mlada studentkinja Pedagoškog fakulteta Milena iz Bijeljine s pravom može reći da je našla svog princa.

U romantičnoj i bajkovitoj prosidbi, Stanko Mitrović, također iz Bijeljine, je pred očima brojnih oduševljenih prolaznika, njihovih prijatelja, dojahao na konju i zatražio ruku svoje princeze.

– Milena i ja smo u vezi nekih 20-tak mjeseci. Ona je te večeri došla na proslavu povodom završetka fakulteta, a nije imala pojma da ću je zaprositi. Na ideju sam došao pošto radim kao instruktor jahanja, a moja ljubav prema prirodi i konjima me je navela da to uradim kao što su naši preci vitezovi radili za svoje princeze. Milena je moja princeza kojoj sam krišom spremio iznenađenje – ispričao je za InfoBijeljina Stanko Mitrović, dodajući da je ona bila zatečena i jako iznenađena, sve joj je bilo nestvarno, a prilikom zagrljaja je osjetio koliko joj srce lupa.

Ovu prosidbu je planirao više od mjesec dana. Mileni je rekao da će doći na proslavu u Etno selo, te je zamolio da izađe ispred restorana i da ga dočeka. Nije mogla niti slutiti što će se dogoditi poslije. Stanko je jašući na konju prišao Mileni, kleknuo pred nju, izvadio zaručnički prsten, te je zamolio da se uda za njega. Milena je rekla „DA“, a nakon što joj je dao prsten nastavili su slavlje u restoranu, dok će joj ovo večer zasigurno ostati za pamćenje, piše InfoBIjeljina.com.

Autor: Avaz.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.