Search
Friday 22 January 2021
  • :
  • :

UVJETI KORIŠTENJA

UVJETI KORIŠTENJA

Registrirani korisnici, gosti i posjetitelji Macanovici.net portala, kao i drugi portali te elektronski i pisani mediji, mogu koristiti, preuzimati i dijeliti sadržaj koji je u vlasništvu istog: pisane dokumente, video i audio zapise, fotografije… samo pod određenim uvjetima koje donosimo u daljnjem tekstu.

1. Sadržaj sa autorskim pravima Macanovici.net portala drugi mediji, Internet portali i WEB stranice mogu preuzimati i prenositi uz obavezno navođenje izvora (Macanovici.net) i postavljanje linka na izvorn članak, navodeći autora ukkoliko je tekst s potpisom.

2. Sve članke, vijsti i tekstove kao i ostale dokumente drugih izvora koji se nađu na Vikici.net portalu, prilikom preuzimanja obaveza je obraditi na način kako to vlasnici autorskih prava nalažu.

Macanovici.net ne snosi nikakvu ogovrnost za nastalu ili prouzrokovanu štetu nastalu vašim korištenjem Macanovici.net portala, kojeg koristite vlastitom voljom. Diskusije na Forumu, te komentari članaka ne predstavljaju isključivo i apriori stav portala, već njihovih autora, s’ tim da Macanovici.net zadržava pravo da bez obrazloženja iste i obriše, što ne uzima, zbog ograničenog broja administratora, pod “obavezno”.