Search
Tuesday 30 April 2024
  • :
  • :

Vrijedni Huska Tatarević zaslužuje najviše priznanje- može li to konačno shvatiti vlast u Cazinu?

Svaki grad i mjesto imaju svoje heroje i najdraže ljude. U Cazinu je to definitivno Huska Tatarević, dobra duša i vrijedne ruke Cazina koje čine da naš grad izgleda čišći, ljepši i mirišljiviji..

Huska već trideset godina vrijedno radi i uvijek sa osmijehom na licu progovori, pozdravi prolaznike i uputi riječi podrške. Nije se ovak grad odužio mnogima velikima koji su se ovdje rodili i dali mu doprinos i promociju, pronijeli njegovo ime po svijetu, ali je ovo apel i poziv da to gradske vlasti urade za našeg Husku.

Njegov rad, trud i doprinos za Cazin je mnogo veći od brojnih drugih službenika gradske administracije ili gradskih preduzeća koji imaju puno veću platu i primanja od Huske. Rezultat je to, nažalost, lošeg odnosa prema vrijednostima i rezultatima rada od strane gradskih vlasti, ali, sigurni smo da dijelimo mišljenje velikog broja naših čitalaca, Huska zaslužuje najviše priznanje grada Cazina i povećanje primanja i plate spram svoga nesebičnog rada i zalaganja za sve nas.

Portal Cazin.net pokrenuće akciju i peticiju za ovu akciju, jer smatramo da jedan grad čine ljudi, najvrijedniji među njima se moraju prepoznati i javno nagraditi, kako bi i drugi imali podstrek i motiv da rade i budu bolji za javno dobro i doprinos. Nadamo se da će to gradonačelnik i gradska vlast čim prije shvatiti i podržati da se Huski dodijeli najviše priznanje, a nadalje da ovaj pristup imaju prema svima onima koji doprinose ovome gradu, a ne da to mjere prema tome da li je neko član njihove političke stranke ili je glasao za njih. Stranke i pozicije budu i prođu, ali ljudi, njihov doprinos i rezultati ostaju.

Neka je Huski sve sretno i dobro zdravlje ga služilo, a sigurni samo da će Cazinjani i Krajišnici poštovati i pamtiti uvijek njegov pošteni, predani rad i doprinos da bi ovaj grad i naša Krajina bili bolji i ljepši.

 

 

 

 

cazin.net




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.