Search
Monday 29 April 2024
  • :
  • :

Održan humanitarni koncert za Halidu Balić u restoranu ,,Halka Cazin”

Sinoć u restoranu Halka  je bio održan humanitarni koncert za Balić Halidu za operaciju u hrvatskoj,,,Krajiška humanost je nadaleko poznata, jer svi zajedno smo uspjeli sakupiti i veće iznose, zato su  potvrdili i ovaj put i odazvali se na koncert,,Ekipa portala macanovici.net  je bila na koncertu,,,Fotografija macanovici.net.

Halida Balić, rođena 16.06.1964 godine,iz mjesta Donja Koprivna kod Cazina, uslijed bolesti je već 5 godina nepokretna.No, za Halidu postoji nada da bi, nakon operativnog zahvata, mogla ponovo hodati, odnosno biti neovisna o invalidskim kolicima.To smatra klinika u Zagrebu, za čiju operaciju bi trebalo izdvojiti 45 000 KUNA. Na žalost, ova majka i njena porodica ne mogu priuštiti taj novac. Fotografija macanovici.net.

Na Koncertu  su bili mnogi pjevači koji su se odazvali da bi pomogli onoliko koliko su mogli ,,U restoranu Halki je za muziku su bili Seni Puškar I Enes Velić,Kriger,,A pored njih  su bili pjevači  ,,,Amir Tepić, Rifet  Ćehić,,Đula Velić,,Kada Hamzić,,Pored navedenih pjevača tu su se pridružili i mnogi nama  poznati na estradi  ,tu je bio Hako Obić ,Hasib Murtić , i mnogi drugi ,,,,,Fotografija macanovici.net.Fotografija macanovici.net.

 

U restoranu je bilo veselo i mnogi su uživali pjesmama i uživali u veseloj raspoloženjem  i ugodno  se osećali i dobroj uslogi od strane konobara koji su bili tu  da posluže goste ,,Veselo raspoloženje  u restoranu Halka je doprinela nama poznata  koprivljanka Đula Velić sa svojim hitom  pod nazivom MOJA SUDBINA  koja je mnoge dirnula u srce i uživali  u pjesmi,,,,,Fotografija macanovici.net.

Organizatori su i obezbedili i mnoge nagrade od sponzora ,,sva sredstva od nagrade idu za lječenje Halide Balić,,,,Kako smo nam rekli organizatori  da su skupili oko 1250 km,,,I organizatori se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su bili i doprineli onoliko koliko su mogli    a   zahvala ide i  medijskoj  podrški portalu MACANOVICI,NET   i CAZIN DANAS,,,,,,,,,,,Fotografija macanovici.net.

 

 

macanovici.net




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.