Search
Tuesday 30 April 2024
  • :
  • :

Apel za pomoć..Pomozimo Halidi da ozdravi

Halida Balić, rođena 16.06.1964 godine,iz mjesta Donja Koprivna kod Cazina, uslijed bolesti je već 5 godina nepokretna.No, za Halidu postoji nada da bi, nakon operativnog zahvata, mogla ponovo hodati, odnosno biti neovisna o invalidskim kolicima.To smatra klinika u Zagrebu, za čiju operaciju bi trebalo izdvojiti 45 000 KUNA. Na žalost, ova majka i njena porodica ne mogu priuštiti taj novac.
Upravo zbog toga objavljujemo ovaj apel za pomoć, kojim pozivamo sve Halidine komšije , prijatelje, rodbinu ali i sve vas cijenjeni čitatelji, posebno naše cijenjene humaniste, da pomognu ovu humanu akciju. Pomozimo Halidi da ponovo stane na svoje noge, da živi život bez invalidskih kolica.

Krajiška humanost je nadaleko poznata, jer svi zajedno smo uspjeli sakupiti i veće iznose, zato potvrdimo našu dobrodušnost i ovaj put, pomozimo u skladu sa svojim mogućnostima, pa i najmanja naša pomoć Halidi će dobro doći.

Svi oni koji mogu i žele pomoći Halidi, mogu to učiniti uplatom na prikazani broj žiroračuna, a za više informacija, Halidu možete kontaktirati na broj telefona: 062/ 558 – 364

(cazin-danas)




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.