Search
Tuesday 30 April 2024
  • :
  • :

Pomozimo porodici Hadžić iz naselja Gornja Barska (Cazin)

O sedmeročlanoj porodici Hadžić iz naselja Gornja Barska (Cazin) je i prošle godine bilo riječi na elektronskim medijima širom Kantona. Na žalost i ovaj put, ne pišemo dobrim povodom. Naime, ovu porodicu je opet zadesilo takvo iskušenje da trebaju pomoć humanih ljudi.Fotografija Cazin Danas.

Ova porodica ima 5-ero djece. Niko u porodici nije zaposlen. Jasnin muž je zbog stanja pandemije ostao bez posla u R.Hrvatskoj. Ne traže nikakvu novčanu pomoć, već samo pomoć u prehrandbenim namirnicama.Fotografija Cazin Danas.

‘’ Čim je zavladala pandemija nekoliko nas je poslano kući. Sad ne mogu nikako tamo. Kad ovdje me ko pozove idem u dnevnicu raditi, ali zbog ovog stanja slabo posla ima tako da je teško, u teškoj sam situaciji, u krizi da budem iskren. Pritišću me dugovanja za režije, a ovamo treba brašna, namirnica, svega…Ne znam šta da kažem više… Zahvalio bi se ovom prilikom svima koji su me posjetili i na bilo koji način pomogli …’’ – Istakao je Jasnin suprug.

Svi oni koji mogu i žele pomoći ovoj porodici, mogu to učiniti posjetom u naselju Gornja Barska – Cazin. Kontakt broj telefona je : 060/35-75-038
Iako im je svaka pomoć dobrodošla, oni najviše apeliraju na hranu.

 

izor

cazindanas




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.